αύξηση πέους

Αύξηση μεγέθους του πέους; Ναι, κι όμως είναι εφικτό!

Η αύξηση ή μεγέθυνση του πέους, αποτελεί ένα φλέγον ζήτημα ενδιαφέροντος και ανησυχίας για πολλούς άνδρες ανά τα χρόνια. Μάλιστα, όλο και περισσότεροι άνδρες καταβάλλονται από αισθήματα ανασφάλειας και χαμηλής αυτοεκτίμησης αφού συχνά θεωρούν ότι το μέγεθος του πέους τους δεν είναι ικανοποιητικό ούτε επαρκεί για να ικανοποιήσει σεξουαλικά κάθε σύντροφο. Ενώ το μέγεθος του πέους καθορίζεται σε μεγάλο βαθμό από τη γενετική και δεν μπορεί να αλλάξει με φυσικό τρόπο, χάρη στη σύγχρονη ιατρική έχουν αναπτυχθεί διάφορες τεχνικές για την ενίσχυση του μεγέθους του πέους και τη βελτίωση της αυτοπεποίθησης. Πλέον, έχουν αναδειχθεί σύγχρονες και ασφαλείς τεχνικές για την αύξηση του πέους, ωστόσο η επιτυχία του αποτελέσματος κρίνεται από την εμπειρία του ιατρού που θα αναλάβει να την πραγματοποιήσει. Ο Ανδρολόγος Δρ. Χρήστος Φλιάτουρας εστιάζει στην παροχή ασφαλών και αποτελεσματικών λύσεων για άνδρες που επιδιώκουν να βελτιώσουν τις διαστάσεις του πέους τους. Έχοντας πραγματοποιήσει πάνω από 2.000 επεμβάσεις μεγέθυνσης πέους σε Ελλάδα και εξωτερικό, είναι σε θέση να προσφέρει σε κάθε ασθενή τα βέλτιστα δυνατά αποτελέσματα.

Επιλογές για την αύξηση του μήκους του πέους

Η επιμήκυνση του πέους επιτυγχάνεται κατά βάση μέσω χειρουργικής επέμβασης. Η επέμβαση αυτή ονομάζεται φαλλοπλαστική, η οποία συνήθως πραγματοποιείται με τη διατομή του ηβοπεϊκού συνδέσμου. Αυτό επιτρέπει σε ένα τμήμα του εσωτερικού πέους να γίνει εξωτερικά ορατό, ενισχύοντας άμεσα το μήκος. Το εσωτερικό πέος αποτελεί ένα μέρος του πέους το οποίο είναι κρυμμένο υποδορίως, το οποίο ενώνουν με το ηβικό οστό ισχυροί σύνδεσμοι. Συνεπώς, εάν αποκοπεί ο ηβοπεϊκός σύνδεσμος, ο οποίος δεν επιτελεί κάποια ιδιαίτερη λειτουργία, αποκτάται πρόσθετο μήκος στο πέος, χωρίς να προκαλείται καμία βλάβη σε αιμοφόρα αγγεία και νευρικές ρίζες της ουρήθρας. Βέβαια, είναι σημαντικό κάθε άνδρας που επιθυμεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για αύξηση του μεγέθους του πέους να συμβουλευτεί έναν εξειδικευμένο ανδρολόγο – ουρολόγο για να συζητήσει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της όλης διαδικασίας.

Ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές αύξησης του πάχους του πέους

Οι τεχνικές ενίσχυσης του πάχους του πέους στοχεύουν στην αύξηση της περιφέρειας αυτού. Οι πιο διαδεδομένες επιλογές σε αυτή την περίπτωση είναι η έγχυση αυτόλογου λίπους και τα fillers υαλουρονικού. Αυτές οι ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές επικεντρώνονται στην αύξηση της περιφέρειας ή του πάχους του άξονα του πέους χωρίς την ανάγκη χειρουργικής επέμβασης. Η μεταφορά αυτόλογου λίπους περιλαμβάνει την εξαγωγή του λιπώδους ιστού του ίδιου του ασθενούς από περιοχές όπως η κοιλιά ή οι μηροί μέσω ειδικών συσκευών. Το λίπος που συλλέγεται στη συνέχεια υφίσταται ειδική επεξεργασία κι έπειτα εγχύεται προσεκτικά στον άξονα του πέους. Η διαδικασία αυτή έχει ως σκοπό την ανάπτυξη αυτόλογου ιστού, ενώ η έγχυση λίπους από το σώμα του ίδιου του ασθενούς μειώνει τον κίνδυνο αλλεργικών αντιδράσεων ή απόρριψης.

Τα fillers πάχυνσης πέους, από την άλλη πλευρά, αποτελούνται από υαλουρονικό οξύ. Αυτά τα fillers μπορούν να εγχυθούν με ακρίβεια στον άξονα του πέους, επιτρέποντας τοπική και ελεγχόμενη αύξηση. Τόσο η έγχυση λίπους όσο και τα fillers αποτελούν σύντομες διαδικασίες που δεν απαιτούν ιδιαίτερη αποθεραπεία. Και στις δύο περιπτώσεις, η τεχνική έγχυσης του υλικού καθορίζει και την επιτυχία του αποτελέσματος, συνεπώς η επιλογή ενός ειδικού είναι το α και το ω για την επίτευξη μιας ομοιόμορφης, χωρίς εξογκώματα εμφάνισης του πέους. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί οι ελάχιστα επεμβατικές αυτές τεχνικές απαιτούν επανάληψη για τη διατήρηση της ενίσχυσης της περιφέρειας του πέους. Βέβαια, μια άριστη αισθητικά αύξηση μεγέθους του πέους περιλαμβάνει το συνδυασμό της επέμβασης επιμήκυνσης και της πάχυνση του πέους.

Η αύξηση του μήκους και του πάχους του πέους είναι μια προσωπική απόφαση που λαμβάνεται για διάφορους λόγους. Βέβαια, είναι σημαντικό κάθε ασθενής να δώσει προτεραιότητα στην ασφάλεια και τις ρεαλιστικές προσδοκίες εάν έχει αποφασίσει να αυξήσει το μέγεθος του πέους του, συνεπώς η ανοιχτή επικοινωνία με έναν ειδικό είναι κρίσιμη για να διασφαλιστεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο τομέας της ανδρολογίας προσφέρει μια σειρά από σύγχρονες τεχνικές για να βοηθήσει όσους αναζητούν βελτίωση σε αυτό το όργανο – σήμα κατατεθέν της αρρενωπότητας. Υπάρχουν διαθέσιμες χειρουργικές και μη χειρουργικές τεχνικές, η καθεμία με τα δικά της οφέλη και περιορισμούς. Το κλειδί για μια επιτυχημένη μεγέθυνση πέους είναι η επιλογή ενός ειδικού που να μπορεί να καθοδηγήσει τους ασθενείς στην επιλογή της κατάλληλης μεθόδου για την αύξηση του πέους αλλά και να την προσαρμόσει στις εξατομικευμένες ανάγκες και τους στόχους τους. Ο Ανδρολόγος στην Αθήνα Δρ. Χρήστος Φλιάτουρας έχει ως σκοπό την επίτευξη ενός άριστου αισθητικού αποτελέσματος εφαρμόζοντας τις πιο ασφαλείς και σύγχρονες τεχνικές.