αυξητική πέους πάχυνση πέους

 Πάχυνση Πέους με Fillers

Ο Ανδρολόγος στην Αθήνα Δρ. Χρήστος Φλιάτουρας, με πάνω απο 4,000 εφαρμογές filler και εκπαιδευτής ιατρών πάνω στη συγκεκριμένη διαδικασία σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή, θεωρείται ένας από τους πιο έμπειρους και επιτυχημένους ιατρούς στην εφαρμογή fillers για πάχυνση πέους. Με μεθόδους που εστιάζουν στο εξατομικευμένο αισθητικό αποτέλεσμα, ο Δρ. Χρήστος Φλιάτουρας αξιοποιεί την εκτεταμένη εμπειρία του ώστε να επιτύχει εντυπωσιακά αποτελέσματα πάχυνσης του πέους.

Πλέον, όλο και περισσότεροι άνδρες επιλέγουν τεχνικές προκειμένου να αυξήσουν το μέγεθος του πέους τους, ενισχύοντας την αισθητική εικόνα του πέους τους και κατά συνέπεια την αυτοπεποίθησή τους. Η αυξητική πέους, και πιο συγκεκριμένα η πάχυνση πέους, μπορεί πλέον να πραγματοποιηθεί και με σύγχρονες, ελάχιστα επεμβατικές μεθόδους, οι οποίες προσφέρουν ικανοποιητικά αποτελέσματα χωρίς να χρειάζεται αποθεραπεία. Η πάχυνση του πέους πρόκειται για την διαδικασία με την οποία επιτυγχάνεται αύξηση της περιφέρειάς. Η διαδικασία αυτή πραγματοποιείται, ανώδυνα κι αναίμακτα, με την εφαρμογή υαλουρονικού οξέος.

Πάχυνση πέους με έγχυση υαλουρονικού οξέος

Η σύγχρονη ιατρική προσφέρει μια εξαιρετική εναλλακτική στη χειρουργική επέμβαση μεγέθυνσης πέους με fillers υαλουρονικού οξέος. Αυτή η διαδικασία όχι μόνο αυξάνει τον όγκο και την αισθητική εμφάνιση του πέους αλλά ταυτόχρονα βελτιώνει τη σεξουαλική επαφή. Τα fillers με υαλουρονικό οξύ προτιμώνται καθώς το συγκεκριμένο συστατικό αποτελεί φυσικό συστατικό το οποίο παράγει ο ίδιος ο οργανισμός, και είναι πλήρως απορροφήσιμο.

Τι επιτυγχάνει η πάχυνση πέους με fillers;

Οι περισσότεροι άνδρες που υποβάλλονται σε διαδικασία έγχυσης υαλουρονικού οξέος επωφελούνται από την αυξητική πέους, και συγκεκριμένα της αύξησης της διαμέτρου, που προσφέρει η συγκεκριμένη διαδικασία. Ενώ η περιφέρεια είναι η κύρια πρόθεση των fillers πέους, μπορεί επίσης να προσφέρει συγκάλυψη εξογκωμάτων του πέους, διόρθωση κάποιας ασυνήθιστης καμπυλότητας του πέους και ενίσχυση του μεγέθους της βαλάνου. Τα fillers δεν αυξάνουν το μήκος του πέους, αλλά την περίμετρο. Αυτό μπορεί να βελτιώσει τη σεξουαλική απόδοση και επίσης να οδηγήσει σε μια πιο ισορροπημένη εμφάνιση του πέους.

Διαδικασία πάχυνσης πέους με fillers

Η διαδικασία των fillers με υαλουρονικό οξύ στο πέος είναι σχετικά απλή και συνήθως διαρκεί περίπου 30-45 λεπτά για να ολοκληρωθεί. Για να εγχυθεί το υλικό εφαρμόζεται στο πέος του ασθενούς τοπικό αναισθητικό, ώστε ο ασθενής να μην αισθανθεί πόνο, παρά μόνο μια ήπια ενόχληση. Μόλις το αναισθητικό δράσει, το υαλουρονικό οξύ εγχύεται προσεκτικά μέσω ειδικής κάνουλας στους ιστούς για να αυξήσει την περίμετρο και να βελτιώσει το σχήμα του πέους. Τέλος, εφαρμόζεται επίδεσμος και παρέχονται οδηγίες για τη μετέπειτα φροντίδα. Δεν υπάρχει περίοδος ανάρρωσης και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει κατευθείαν στις κανονικές του δραστηριότητες.  Συνιστάται η αποφυγή της έντονης σεξουαλικής δραστηριότητας για 3-4 ημέρες μετά τη διαδικασία. Τα fillers υαλουρονικού οξέος απορροφώνται φυσικά από τον οργανισμό με την πάροδο του χρόνου, επομένως το αποτέλεσμα της μεγέθυνσης του πέους με το συγκεκριμένο υλικό μπορεί να διαρκέσει έως και 1,5 χρόνο, και χρειάζεται επανάληψη της διαδικασίας για τη διατήρηση του αποτελέσματος.

Η εμπειρία σας