στυτική δυσλειτουργία θεραπεία

Bocox: Μια επαναστατική μέθοδος για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας!

Η στυτική δυσλειτουργία (ΣΔ) είναι μια ευρέως διαδεδομένη πάθηση, η οποία επηρεάζει σημαντικό ποσοστό των ανδρών παγκοσμίως. Ωστόσο, παρά τη συχνή της εμφάνιση, συνήθως αντιμετωπίζεται με αμηχανία, καθώς οι περισσότεροι άνδρες ντρέπονται να αναζητήσουν τη βοήθεια που χρειάζονται. Κανένας άνδρας δεν θα έπρεπε να διστάζει να απευθυνθεί σε κάποιον ειδικό, διότι η πλειοψηφία των περιστατικών στυτικής δυσλειτουργίας μπορεί να αντιμετωπιστεί με επιτυχία. Μια νέα, πρωτοποριακή προσέγγιση στη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας είναι το Bocox, το οποίο βασίζεται στη δράση των ενέσεων νευροτοξίνης για τη βελτίωση και ενίσχυση της στυτικής λειτουργίας.

Τι είναι το Bocox & πώς λειτουργεί

Το Βοtοx έχει κερδίσει υψηλή αναγνώριση, τόσο σε άνδρες όσο σε γυναίκες, για τη δυνατότητά του να εξομαλύνει τις ρυτίδες. Η συγκεκριμένη θεραπεία βασίζεται στη δράση της νευροτοξίνης τύπου Α, η οποία έχει την ικανότητα να παραλύει προσωρινά τους μυς. Σε πολλές περιπτώσεις όμως, η εφαρμογή της συγκεκριμένης θεραπείας υπερβαίνει τους αισθητικούς – καλλωπιστικούς σκοπούς. Αυτό συμβαίνει, καθώς χρησιμοποιείται για την αποκατάσταση πλήθους ιατρικών ζητημάτων. Ένα από αυτά, είναι η βελτίωση της ποιότητας των στύσεων και κατά συνέπεια της σεξουαλικής υγείας των ανδρών. Συνεπώς, η έγχυση Βοtοx αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας, αλλά και άλλων ζητημάτων όπως οι αδύναμες στύσεις, η πρόωρη εκσπερμάτιση και η ελλιπής ποιότητα του οργασμού, βελτιώνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τη συνολική σεξουαλική λειτουργία.

Η ποιότητα της στύσης εξαρτάται από τη ροή του αίματος που παρατηρείται στο πέος. Σε περίπτωση που η κυκλοφορία του αίματος στο πέος επιβραδύνεται, η επίτευξη και η διατήρηση μιας στύσης για αρκετό χρονικό διάστημα, ώστε να ολοκληρωθεί η σεξουαλική επαφή, καθίσταται αρκετά δύσκολη. Επομένως, η βασική αιτία του προβλήματος της στυτικής δυσλειτουργίας είναι η ανεπαρκής ροή του αίματος προς το πέος. Αυτό ακριβώς το ζήτημα στοχεύει να αντιμετωπίσει το Bocox, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει τη ροή του αίματος στην περιοχή, προσφέροντας πιο ενισχυμένες και πιο συχνές στύσεις. Η θεραπεία αυτή συμβάλλει στην αύξηση της ροής του αίματος στους γύρω ιστούς, την ενίσχυση των επιπέδων οξυγόνου, ενώ ταυτόχρονα προάγει την ανάπτυξη νέων νεύρων και αιμοφόρων αγγείων.

Πώς πραγματοποιείται το Bocox

Τα σηραγγώδη σώματα του πέους περιέχουν αιμοφόρα αγγεία, που είναι απαραίτητα για την επίτευξη και τη διατήρηση της στύσης. Κατά το Bocox, εγχύονται στρατηγικά μονάδες botox σε κάθε πλευρά των σηραγγωδών σωμάτων του πέους. Οι ενέσεις Botox χαλαρώνουν τους λείους μυς, οι οποίοι ελέγχουν τη ροή του αίματος μέσω των αρτηριών του πέους, επιτρέποντας έτσι στο πέος να αιματωθεί πιο αποτελεσματικά. Όταν οι μυς αυτοί χαλαρώνουν, οι αρτηρίες αυξάνονται σε διάμετρο και το αίμα που ρέει στο πέος είναι περισσότερο. Έτσι, επιτυγχάνεται βελτίωση των στύσεων, όπως και αύξηση του μήκους του πέους. Η χαλάρωση του λείου μυϊκού ιστού εντός του σηραγγώδους σώματος του πέους, οδηγεί σε βελτίωση της ροής του αίματος και αυξημένη οξυγόνωση, διευκολύνοντας τελικά την ικανότητα επίτευξης και διατήρησης της στύσης. Η διαδικασία έγχυσης είναι εύκολη, ανώδυνη και πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Στυτική Δυσλειτουργία & Θεραπεία: Εγχύσεις Βοtοx - Διάρκεια αποτελεσμάτων

Τα αποτελέσματα της έγχυσης Βοtοx ποικίλλουν ανάλογα με το μέγεθος της στυτικής δυσλειτουργίας. Ωστόσο, άνδρες που δεν έχουν δει αποτελέσματα έπειτα από λήψη φαρμακευτικής αγωγής, μπορούν να επωφεληθούν σημαντικά από τη συγκεκριμένη θεραπεία. Το Bocox χρειάζεται μερικές ημέρες μέχρι να αρχίσει να λειτουργεί, ενώ μετά το πέρας 6 εβδομάδων γίνεται αισθητό το τελικό αποτέλεσμα. Η στυτική δυσλειτουργία με τη συγκεκριμένη θεραπεία μπορεί να ανασταλεί έως και 6 μήνες, ενώ για μακροπρόθεσμα αποτελέσματα απαιτείται η επανάληψή της.

Η στυτική δυσλειτουργία μπορεί να αντιμετωπιστεί με αποτελεσματικό τρόπο, καθώς υπάρχουν αρκετές θεραπευτικές επιλογές, πολλές από τις οποίες είναι και ελάχιστα επεμβατικές. Η επιλογή της βέλτιστης θεραπευτικής προσέγγισης εξαρτάται από τη σοβαρότητα της στυτικής δυσλειτουργίας και το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα. Το Bocox για τη στυτική δυσλειτουργία αποτελεί μια εξαιρετική θεραπεία – επιλογή, καθώς συμβάλλει στη βελτίωση της ροής του αίματος και την ενίσχυση της στυτικής λειτουργίας.

Ωστόσο, η αποτελεσματικότητα της συγκεκριμένης θεραπείας βασίζεται στην εμπειρία και γνώση του ιατρού που θα αναλάβει να την εφαρμόσει. Ο Ανδρολόγος στην Αθήνα, Δρ. Χρήστος Φλιάτουρας, διαθέτει μακρά εμπειρία στην εφαρμογή της συγκεκριμένης θεραπείας, ενώ παράλληλα μπορεί να προτείνει σε κάθε ασθενή με στυτική δυσλειτουργία τη θεραπεία που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες και τις προσδοκίες του.