Μεγέθυνση πέους

Μεγέθυνση πέους: Γιατί είναι δημοφιλής;

Ένα μεγαλύτερο μέγεθος πέους ανέκαθεν ταυτιζόταν με τη δύναμη και την αρρενοπώτητα που αποπνέει ένας άνδρας. Μελέτες δείχνουν ότι ένα υψηλό ποσοστό του ανδρικού πληθυσμού δεν είναι ικανοποιημένο με το μέγεθος του πέους του. Είναι γεγονός πως το μέγεθος του πέους είναι πολύ σημαντικό για τους άνδρες. Η συντριπτική πλειοψηφία των ανδρών πιστεύει ότι ένα μεγαλύτερο πέος θα έχει θετική επίδραση στην αυτοεκτίμηση, αλλά και τη σεξουαλική τους ζωή, καθώς προσφέρει περισσότερη ευχαρίστηση στον/στην σύντροφό τους.

Το πάχος όπως και το μήκος του πέους παίζουν καθοριστικό ρόλο στην ικανοποίηση και των δύο συντρόφων, διότι κατά την διαδικασία της στύσης ο όγκος του αυξάνεται, φαίνεται μεγαλύτερο, πιο όμορφο αισθητικά, ενώ παράλληλα η σεξουαλική επαφή είναι πιο ευχάριστη. Γι’ αυτόν το λόγο, υπάρχουν διάφοροι τύποι χειρουργικών επεμβάσεων για τη μεγέθυνση του πέους, που μπορούν να προσφέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα, ενισχύοντας παράλληλα την αυτοπεποίθηση του άνδρα.

 

Τρόποι μεγέθυνσης πέους για εντυπωσιακά αποτελέσματα

Η φαλλοπλαστική είναι η πιο διαδεδομένη και αποτελεσματική μέθοδος για την αλλαγή του μεγέθους του πέους, καθώς μπορεί να επέμβει τόσο στο μήκος όσο και στο πάχος του. Σήμερα, οι μέθοδοι εφαρμογής της έχουν εξελιχθεί σε μεγάλο βαθμό, όπου το παρεχόμενο αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό, χωρίς ουλές και σημάδια. Το πέος δηλαδή ενισχύεται σε πάχος και σε μήκος, διατηρεί πλήρως τη λειτουργικότητά του, ενώ συγχρόνως δεν επηρεάζεται αρνητικά η εμφάνισή του.

Η φαλλοπλαστική για την μεγέθυνση του πέους είναι ένα χειρουργείο σύντομης διάρκειας, που προσφέρει μόνιμα αποτελέσματα. Επίσης, αξίζει να σημιωθεί πως το συγκεκριμένο χειρουργείο αφήνει τη βάση του πέους άθικτη, χωρίς να επηρεάζονται τα αιμοφόρα αγγεία και οι νευρικές ρίζες της ουρήθρας.

Με την βοήθεια του συγκεκριμένου χειρουργείου ο ασθενής μπορεί να επιτύχει:

  • Αυξημένο μήκος από 3 έως 6 εκατοστά.
  • Μεγαλύτερη περιφέρεια του πέους.
  • Άμεσο, αισθητό και ομοιόμορφο αποτέλεσμα χωρίς μετεγχειρητικό πόνο.

Η μέθοδος της Φαλλοπλαστικής σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να συνδυαστεί με λιποαναρρόφηση υπερηβικά στην περιοχή, αυξάνοντας το μήκος του πέους ακόμη περισσότερο, προσφέροντας πιο εντυπωσιακό και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Η λιποαναρρόφηση που διενεργείται υπερηβικά για την αντιμετώπιση του θαμμένου πέους είναι μια εύκολη και ασφαλής λύση, κατά την οποία αφαιρείται το λίπος που έχει συσσωρευτεί στην περιοχή με την πάροδο του χρόνου, όσο ο άνδρας μεγαλώνει. Η περίσσεια λίπους στην κοιλιακή και υπερηβική περιοχή ενδέχεται να περιβάλλει τον κορμό του πέους, δημιουργώντας την εντύπωση ότι είναι πιο μικρός από ότι είναι στην πραγματικότητα. Με αυτόν τον τρόπο, η ραχιαία επιφάνεια του πέους αποκαλύπτεται, προσδίδοντας επιπλέον μήκος σε αυτό. Όσο περισσότερο λίπος έχει ένας άνδρας στην υπερηβική του περιοχή, τόσο πιο ορατό είναι το αποτέλεσμα, το οποίο μάλιστα έχει μόνιμο χαρακτήρα! Ακόμη και η απόκτηση κιλών από τον άνδρα στο μέλλον δεν επηρεάζει το αποτέλεσμα, το οποίο παραμένει αναλλοίωτο!

Αν επιθυμείτε μεγέθυνση του μεγέθους του πέους σας, εύκολα και γρήγορα ο συνδυασμός φαλλοπλαστικής και λιποαναρρόφησης υπερηβικά μπορεί νας σας προσφέρει την λύση που αποζητάτε! Η επίβλεψη από τον κατάλληλο θεράποντα ιατρό και η ακολουθία ειδικών προτοκόλλων καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, μπορεί να μειώσει στο ελάχιστο τον χρόνο αποκατάστασης και να συμβάλει στην ταχύτερη επάνοδο του ασθενούς στην καθημερίνότητά του και τη σεξουαλική του δραστηριότητα. Ο Δρ. Χρήστος Φλιάτουρας είναι εξειδικευμένος Ανδρολόγος στην Αθήνα και Υπεύθυνος του Ανδρολογικού Τμήματος στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών με μακρά εμπειρία στον χώρο και μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε ανδρολογικό ζήτημα σας προβληματίζει, σύμφωνα με τις ανάγκες σας!